Alperen Pak: 3 puan için elimizden geleni yapacağız
19 Nisan 2024 23:22

Alperen Pak: 3 puan için elimizden geleni yapacağız

Belediye Derincespor’un başarılı orta saha oyuncusu Alperen Pak, Soma maçı öncesi sorularımızı yanıtladı. Alperen, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini belirtti.

 

IĞDIR’DAN ALINAN 1 PUAN İÇİN KÖTÜ DİYEMEM

Sözlerine 2-2 sona eren Iğdır Futbol Kulübü maçı ile başlayan Alperen şu ifadelere yer verdi: Iğdır maçı kolay geçmedi açıkçası. Gerçekten çok iyi bir takımla oynadık. Buna rağmen çok iyi mücadele ettik ve 2-0’ı da bulduk. Talihsiz bir gol yedik. Hava şartları da aleyhimizeydi. Rüzgar ilk yarıda da ikinci yarıda da bize doğru esti. Bu da oyunumuzu etkiledi. Maçı 2-2 bitirdik. Buna da şükür. Maç öncesi 1 puan verelim gitmeyin deselerdi kabul ederdik. Neticesinde maliyeti 4-5 kat fazla bir takımla oynadık. 1 puan için kötü diyemem.

 

KAZANIRSAK YOLU YARILARIZ

Pazar günü Soma ile çok çok önemli bir maça çıkacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bu maçı alır, rakibimiz de kaybederse yolu yarılarız. Herkes çok sıkı çalışıyor. Allah da yüzümüze güler inşallah. Kendi adıma da işler iyi gidiyor. Bırakmadan antrenmanlarımı yapıyorum. Şut özelliğim az da olsa var. Bir tanesi oldu, ikincisi neden olmasın? Denemeye devam edeceğiz. Bu tür zorlu maçlarda en büyük kozumuz taraftarımız olacak. Beklentimiz tribünlerin dolması. Ben 40 bin kişinin önünde de oynadım, boş tribünler önünde de oynadım. Taraftar olunca daha farklı hissediyorsunuz. Bu nedenle herkesi maçımıza bekliyoruz.

Güncelleme: 19 Nisan 2024 23:23
BENZER HABERLER
X